Energetska akupresurna terapija

Utječe na gipkost kralježaka i mobilnost mišića te oslobađa napetosti vezane za deformaciju kralježnice. Uspostavlja pravilan protok premalo ili previše akumulirane energije u određenim dijelovima tijela i organizma. Već kao osnovni tretman dobar je pokazatelj stanja disbalansa u energetskom sustavu. Jedinstvena metoda regeneracije tijela i postizanja unutarnjeg mira. Svi zahvati opuštanja i akupresure vrše se preko odjeće i preko plahte, na udobnom masažnom stolu.

akupresurna terapija

Tretman sadrži ugodno zagrijavanje muskulature, duboku masažu velike skupine mišića i akupresuru pritiskom prstiju na točke energetskih tokova.

Nizom zahvata prate se linije energetskog toka koji prolazi uz kralježnicu i linije koje se nastavljaju u ostale dijelove tijela. Pritom se događaju procesi od vitalnog značaja za vaše zdravlje.

Neinvazivnim opuštanjem muskulature vezane na kralježnicu indirektno se oslobađaju dislocirani kralješci i pritisci na živce koji izlaze iz leđne moždine, a koji inerviraju sve unutarnje organe i sustave.

Acupresurna terapija

Otvaraju se zadržani energetski tokovi, potiču fiziološki procesi regeneracije te se terapijski djeluje na ukočenost i bolove vezane uz probleme s kralježnicom (često su uzrok prevelika opterećenja organizma predugim sjedenjem, stajanjem ili izlaganjem tijela prejakim naporima).

Tijelo se oslobađa napetosti, smiruju se um i emocije. Potiču se detoksikacija, izmjena tvari i jačanje mišića kralježnice čime se tijelo vraća u prirodno stanje balansa.