Energetske masaže

Energetska masaža jak je tretman koji se upotpunjuje akumpresuri, yumeihu, medicinskoj, sportskoj, shiatsu masaži, raindropu te kombinirajućim tehnikama posebno prilagođenim zdravstvenim tegobama klijenta.
Ovakva vrsta tretmana temelji se na Tibetanskoj i Vedskoj medicini.
Ovu vrstu masaže obavlja stručnjak ili dvoje njih. Bavimo se rješavanjem ili ublažavanjem zdravstvenih tegoba koji se u klijentu nakupljaju dugi niz godina. 
 
Razlog svemu tome su neuravnotežene psihofizičke, emotivne i mentalne Neravnoteže tijela. Naravno postoje i urođeni problemi i razne dijagnoze.

S energetskom masažom stanje duha i tijela biti će u potpunoj ravnoteži gdje se s određenim tehnikama otklanjaju takozvane blokade (loše energije) koje se zadržavaju u nekim od dijelova tijela.
Ovaj tretman vrlo je snažan i utjecajan.
Izvodi se stimulacijom refleksnih točaka koje su spojene glavnim i sporednim merdijanima. Tretman djeluje direktno i djeluje jako pozitivno na sve organe u tijelu kao što ih i regenerira.
Bez obzira koji problemi Vas muče, bili oni tehničke, mentalne, emotivne ili medicinske prirode, ovom metodom liječenja otklanja se dio po dio.
Obratite se stručnjaku i budite dio zadovoljnih ljudi koji su dio našeg zadovoljstva!

ruke koje liječe